Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Αλεξάνδρου σχέση: Τι απαντά η ξανθιά influencer
LIFESTYLE

Τούνη – Αλεξάνδρου σχέση: Τι απαντά η ξανθιά influencer

Τούνη - Αλεξάνδρου σχέση: Η γνωστή influencer δεν... κρύβεται πλέον

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους, όλο αυτό το διάστημα αποφεύγουν την οποιαδήποτε δήλωση ή παραδοχή για την προσωπική τους ζωή αλλά και όσα γράφονται. Η Ιωάννα Τούνη απάντησε ωστόσο μέσω του λογαριασμού της στο instagram, αποφεύγοντας να ονομάσει το νέο της αμόρε.  Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα, είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Λίγο νωρίτερα, η Ιωάννα Τούνη μετά από μέρες σιωπής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι γιόρτασε τα γενέθλιά της αθόρυβα και μακριά από τα φώτα των…. social media.Μάλιστα έδωσε μέσα από τα stories της φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί να μην ανέβασε το πρόσωπό του άφησε όμως να φανεί το χέρι του με το χαρακτηριστικό τατουάζ. Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στο φακό, κάνοντας γκριμάτσα, με το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου να «εισβάλει» στο πλάνο. Στην εν λόγω φωτογραφία πρόσθεσε μια κόκκινη καρδούλα.

Τον Ιούλιο το ερωτευμένο ζευγάρι “πιάστηκε” να διασκεδάζει στο Naval Seaside Bar της Ηγουμενίτσας. Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, ο παρουσιαστής και η σέξι influencer αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο παραθαλάσσιο bar όπου αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους κοιτάει όλο το βράδυ, χωρίς όμως οι ίδιοι να ενοχλούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις