Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μέσι ντεμπούτο Παρί: Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος λέει ο Ποτσετίνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι ντεμπούτο Παρί: Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος λέει ο Ποτσετίνο

Μέσι ντεμπούτο Παρί: Ερωτηματικό αποτελεί το πότε θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε ο Ποτσετίνο

Παρών στο «Παρκ Ντε Πρενς» θα είναι ο Λιονέλ Μέσι για το σημερινό ματς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στο Στρασβούργο, όχι όμως για να αγωνιστεί, αλλά για να παρουσιαστεί μπροστά στους οπαδούς των Παριζιάνων. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στη Γαλλία, αλλά και από όσα άφησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να εννοηθούν από τα λεγόμενά του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Αργεντινός έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο προπονήσεις και για αυτόν τον λόγο θα του δώσει χρόνο ώστε να προσαρμοστεί και να έρθει στην κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Μέσι δεν πρόκειται να είναι έτοιμος ούτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπρεστ και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, στο επίσης εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Ρεμς.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του»

Ο Αργεντινός τεχνικός,Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη μεταγραφή του Λέο και όσα άλλαξε ο ερχομός του στο κλαμπ, τοποθετήθηκε για το εξωπραγματικό ρόστερ της ομάδας και το ποιο θα είναι το μυστικό για να λειτουργήσουν αρμονικά όλοι οι αστέρες και έθεσε ως προτεραιότητα να περιμένει τον 34χρονο legend όσο χρειαστεί μέχρι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολόκληρος ο σύλλογος και οι οπαδοί έχουν ενθουσιαστεί για τη μεταγραφή του. Κάθε προπονητής θέλει να προπονεί τους καλύτερους για να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Η άφιξή του έφερε μια ξεχωριστή ενέργεια που όλοι μπορούν να αισθανθούν. Ξέρουμε ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Ο καλύτερος παίκτης ή ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Όπως και ο Κιλιάν Μπαπέ. Πρέπει να τους εντάξουμε σε ένα σύνολο για να δημιουργήσουμε κάτι σημαντικό».

Για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του:

«Σήμερα έκανε τη δεύτερη προπόνησή του μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Η προτεραιότητά μας για τον Μέσι είναι να νιώθει όλο και καλύτερα, θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για το πώς θα κουμπόσουν Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαπέ: «Θα πάμε βήμα-βήμα, θα δούμε τακτικά συστήματα και όλες τις κινήσεις τους, θα χρειαστεί χρόνο. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές και πιθανότητες. Έχουμε τρομερούς παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει και που θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Πρέπει να βάλουμε όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτουμε στην υπηρεσία της ομάδας, να μετατρέψουμε το ατομικό ταλέντο σε συλλογικότητα».

Για τη γνώμη που είχε για τον Μέσι τα προηγούμενα χρόνια: «Πάντα μου άρεσε. Όλοι ξέρουν την αντιπαλότητα Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, αλλά πάντα μου άρεσε. Είναι χαρούμενος. Το αισθάνεσαι. Είναι ώριμος πια. Έχουμε κοινό παρελθόν, στη Νιούελς Ολντ Μπόις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις