Δέσποινα Καμπούρη-τηλεόραση: Πού θα την δούμε από τη νέα σεζόν

LIFESTYLE

Δέσποινα Καμπούρη-τηλεόραση: Πού θα την δούμε από τη νέα σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αναστασία Αρτεμιάδη

Δέσποινα Καμπούρη-τηλεόραση: Με ένα μήνυμα στο Instagram η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε τις φήμες για τη νέα τηλεοπτική παρτενέρ της στο πρωινό του MEGA

17.08.2021 | 10:35

Μια ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της Δέσποινας Καμπούρη για να της ευχηθεί για την γιορτή της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα έκανε βιντεοκλήση με τη Δέσποινα Καμπούρη για να της ευχηθεί για τη γιορτή της. Εκτός από τις ευχές της έδωσε ραντεβού και στο πλατό της εκπομπής σε λίγες μέρες. Σφράγισε έτσι τη συνεργασία της με τη γνωστή δημοσιογράφο.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα

Ένα από τα ερωτηματικά που «βασάνιζε» τους τους τηλεοπτικούς συντάκτες ήταν και τα ονόματα των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν τη Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη», το οποίο συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν στο Mega. Και η απάντηση ήρθε. Όχι με κάποια επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αλλά μέσω Instagram.

«Χρόνια πολλά, καλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά όμορφή μου (μέσα κι έξω) Δέσποινα. Οι αγκαλιές σε λίγες μέρες στο πλατό», έγραψε η Δανάη Μπάρκα φανερά χαρούμενη για την επερχόμενη συνεργασία της με την Δέσποινα Καμπούρη.

Exit mobile version