Έπεσε στις ράγες: Δραματική διάσωση επιβάτη στη Νέα Υόρκη

ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε στις ράγες: Δραματική διάσωση επιβάτη στη Νέα Υόρκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έπεσε στις ράγες: «Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης βοηθούν με κάθε κόστος τους Νεοϋορκέζους»

20.08.2021 | 16:43

Το ίδιο τον θάνατο είδε με τα μάτια του ένας επιβάτης που κατέρρευσε στις ράγες σταθμού του μετρό της Νέας Υόρκης, καθώς δευτερόλεπτα πριν την άφιξη του συρμού, τον απομάκρυναν ένας αστυνομικός κι ένας από τους παριστάμενους. Το βίντεο, που τράβηξε ένας από τους επιβάτες, δείχνει τον αναίσθητο άνδρα να κείτεται πάνω στις ράγες με το πρόσωπο προς το έδαφος στο σταθμό του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, την ώρα που άλλα άτομα στην αποβάθρα φωνάζουν ζητώντας βοήθεια.

Τότε είναι που επεμβαίνει ένας αστυνομικός, ο οποίος κατεβαίνει στις ράγες και προσπαθεί να σηκώσει τον επιβάτη. Πανικόβλητα άτομα στην αποβάθρα ακούγονται να ουρλιάζουν «κάνε γρήγορα» και «σταματήστε το τρένο», ενώ ένας απ’ τους παριστάμενους διακρίνεται να κατεβαίνει και αυτός για να βοηθήσει τον αστυνομικό να απομακρύνουν τον άνδρα. Το πλήθος χειροκροτεί και πανηγυρίζει μόλις οι δύο σωτήρες καταφέρνουν να ανεβούν στην αποβάθρα, δευτερόλεπτα πριν την άφιξη του συρμού.

«Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης βοηθούν με κάθε κόστος τους Νεοϋορκέζους», σχολίασε στο Twitter η αστυνομία απονέμοντας τα εύσημα όχι μόνον στο μέλος της αλλά και τον εθελοντή, που κατέβηκε στις ράγες να τον βοηθήσει.

Ετικέτες
Exit mobile version