Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Αλεξάνδρου φιλί: Η φωτό στο Instagram και η… παραδοχή
LIFESTYLE

Τούνη – Αλεξάνδρου φιλί: Η φωτό στο Instagram και η… παραδοχή

Τούνη - Αλεξάνδρου φιλί: Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του δημοσιεύοντας για πρώτη φορά κοινή τους φωτογραφία.

Μετά από κρυφτό εβδομάδων, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε ότι είναι πολύ ερωτευμένη για να το αρνείται. Ετσι με μία ανάρτηση το έκανε… Instagram official με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Στη φωτογραφία που ανέβασε βλέπουμε τους δύο νέους να φιλιούνται στο νερό, δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι. Και για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στη λεζάντα: «Το ξέρεις ότι έχεις μπλέξει όταν…» και έβαλε στη συνέχεια μία κόκκινη καρδιά. Οπως όλα δείχνουν, η influencer την έχει πατήσει για τα καλά…

Από το ίδιο σημείο, δηλαδή τον Αχέροντα ποταμό, είχε ανεβάσει το εξής και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τι είχε σχολιάσει η Μαρία Καλάβρια

Η Μαρία Καλάβρια, πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για αυτή τη σχέση.

Πώς σχολίασε η Μαρία Καλάβρια τις φήμες που θέλουν ζευγάρι την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… ωραίο ζευγάρι είναι! Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Μαρίας Καλάβρια:

Σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας για την Μαρία Καλάβρια έχει δηλώσει:

«Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις επαγγελματικά αφού έχεις χωρίσει. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο ή ότι είναι δύσκολο. Απλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο, αν είναι ακατόρθωτο, που δεν είναι ακατόρθωτο. Αλλά θα μου πει κάποιος σουηδική σχέση, σκανδιναβική. Δεν είναι σουηδική σχέση, είναι όλα μέσα στο μυαλό. Είναι από πιο πρίσμα βλέπεις την κατάσταση. Όταν βλέπεις και χαίρεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις μαζί σου, γιατί σε έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα, θέλεις να τον έχεις δίπλα σου. Όταν σου βγει το εγωιστικό κομμάτι και δεις ότι δεν θες αυτόν τον άνθρωπο να τον πληγώνεις, γιατί ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στις σχέσεις μου και πολλοί άνθρωποι το κάνουν, ακόμα και από ένα απλό φλερτ, είναι να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει.

Δεν το έκανα στα 16 μου, δεν θέλω να δείξω αν είμαι όμορφος, άσχημος, να σου βγάλω ή να μην σου βγάλω την ανασφάλεια σου. Είναι κάτι το οποίο είναι αδιάφορο, ξενερώνω, χωρίζω, φεύγω. Θέλω να περνάω τόσο όμορφα και να περνάει τόσο όμορφα και άλλος, που να μην θέλω να το συζητήσω και να μην χρειάζεται να πάω παρακάτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις