Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη Mega συνεργάτες: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα – Τι ώρα θα αρχίζει η εκπομπή
LIFESTYLE

Μενεγάκη Mega συνεργάτες: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα – Τι ώρα θα αρχίζει η εκπομπή

Μενεγάκη Mega συνεργάτες: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή

Την επιστροφή της μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega. Η Κάλλια Καστάνη μια από τις συνεργάτιδές της γράφει στο περιοδικό ΟΚ! όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή. Οι εργασίες στο νέο πλατό της «Ελένης» προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς. Το καινούριο, φωτεινό καμαρίνι της, στήθηκε εξαρχής σχεδόν μέσα στο πλατό της. Η ίδια χαμογελά συνέχεια και από τις 15 Ιουλίου βρίσκεται στα γραφεία του Mega και κανονίζει τα πάντα για τη νέα εκπομπή.

Μενεγάκη Mega συνεργάτες: Ποιοι θα είναι μαζί της

Οι συνεργάτες της φέτος θα είναι: από τα παλιά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και νέες αφίξεις ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιάννης Μούτσος. Σχόλια, βίντεο, συνεντεύξεις, links, αποστολές… προετοιμάζονται εδώ και καιρό από τη δημοσιογραφική ομάδα Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι δυόμισι ώρες. Η Ελένη Μενεγάκη θα λέει καλησπέρα μετά το μεσημεριανό δελτίο του Mega, γύρω στις 13.50 και θα αποχαιρετά το κοινό λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News.

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε μία σχετική ανάρτηση για την είσοδό του στην ομάδα για να δεχτεί ένα χιουμοριστικό σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας ανάρτησε ένα βίντεο από το επεισόδιο μίας παλιότερης εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όπου ήταν καλεσμένος ο ίδιος.

Στην λεζάντα έγραψε: «Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! @elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα 😏. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. 🙏🏽 Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα».

Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να απαντήσει στον συνεργάτη της, γράφοντάς του: «Αναπάντεχο ??? Γιατί ??? Δεν το περίμενες ?? Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ !!! Καλή μας αρχή Σάββα μου , θα περάσουμε υπέροχα στο @megatvcom».

μενεγακη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις