Υλικά
40 σοκολατένια μπισκότα
500 ml κρέμα γάλακτος
2- 3 κ. σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη μέχρι να γίνει μια βελούδινη σαντιγί.
Βήμα 2
Σε μια πιατέλα τοποθετήστε ένα στρώμα σαντιγί και απλώστε ομοιόμορφα και καλύψτε με περίπου 10 μπισκότα (αναλόγως τη διάμετρο της πιατέλας).
Βήμα 3
Επαναλάβετε την διαδικασία ακόμη δύο φορές.
Βήμα 4
Καλύψτε με την υπόλοιπη σαντιγί, θρυμματίστε λίγα μπισκότα και γαρνίρετε την επιφάνεια του γλυκού.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2- 3 ώρες πριν το σερβίρισμα.