Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη πρεμιέρα – Mega: Η ανάρτηση στο Instagram για τη νέα εκπομπή και η πρώτη καλεσμένη
LIFESTYLE

Μενεγάκη πρεμιέρα – Mega: Η ανάρτηση στο Instagram για τη νέα εκπομπή και η πρώτη καλεσμένη

Μενεγάκη πρεμιέρα - Mega: Φυσικά η ανάρτηση της Ελένης απέσπασε χιλιάδες likes

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από την συχνότητα του Mega. Η παρουσιάστρια επιστρέφει ανανεωμένη και πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στον Βοτανικό Κήπο, όπου μαζί με τους συνεργάτες της μίλησε ευδιάθετη για όλα. Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου μαζί με την ομάδα της.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της σημείωσε: «Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα στον Βοτανικό κήπο! Μαζί με τους συνεργάτες μου @elianoula , @d_ougarezos @savas_poumpouras και @ymoutsos (ο @theodorekoutsogiannopoulos είναι στο φεστιβάλ Βενετίας ) μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ! Σας ευχαριστώ και πραγματικά χάρηκα πολύ που ξανά βρεθήκαμε ! #eleni @megatvcom».

«Καλή αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Λάτσιος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Μενεγάκη πρεμιέρα: Επιστρέφει η Κάλλια Καστάνη

Το πρωί της Τετάρτης, μια παλαιότερη συνεργάτιδα της ανακοίνωσε ότι επιστρέφει και πάλι στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Κάλλια Καστάνη, η γνωστή φωνή πίσω από τα περισσότερα βίντεο της εκπομπής “Ελένη”” , ανακοίνωσε μέσω του Facebook ότι ξεκινά και η ίδια να εργάζεται στο MEGA.

Να θυμίσουμε ότι η Κάλλια Καστάνη την περασμένη χρονιά είχε ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου και το “Έλα Χαμογέλα”.

Μενεγάκη πρεμιέρα – Mega: Αποκαλύφθηκε η πρώτη της καλεσμένη στην πρεμιέρα

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ξεκινάει στις 13,50 το μεσημέρι, ακριβώς μετά το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, και θα ολοκληρώνεται στις 16,20 για να δίνει τη σκυτάλη και πάλι στην ενημέρωση και στον Νίκο Ευαγγελάτο με το Live News. Όσο για τις εκπλήξεις, αν και τις έχει υποσχεθεί με τον τρόπο της η ίδια η Ελένη, μέχρι πρότινος δεν είχε επιτρέψει να διαρρεύσει απολύτως τίποτα για την πρεμιέρα της ώστε να παρατείνει την αγωνία των τηλεθεατών για εκείνη την ημέρα.

Στη συνάντηση που η ίδια είχε με τους δημοσιογράφους έγινε η… αποκάλυψη για την πρώτη καλεσμένη της πρεμιέρας. Η καλεσμένη που θα κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου! Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη της κουμπάρα είναι πάντα στο πλευρό της και όχι μόνο στις πρεμιέρες. Αν θυμάστε, η όμορφη τραγουδίστρια ήταν παρούσα και στο συγκινητικό φινάλε της τον Ιούλιο του 2020 από τον Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις