Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τη σειρά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τη σειρά

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Σασμός: Την φετινή τηλεοπτική σεζόν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: Μια αποκάλυψη για την σειρά “Σασμός”, στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος ως Αργυρώ, έκανε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις “Άγριες Μέλισσες” και απολαύσαμε πέρυσι ως Ελπίδα στον “Σιωπηλό Δρόμο”, ερμηνεύει φέτος την κεντρική ηρωίδα της νέας δραματικής σειράς του Alpha, που περιγράφει το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Η ίδια δήλωσε πως το σπίτι που παρουσιάζεται ως το πατρικό της στη σειρά, είναι το σπίτι που όντως μεγάλωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της τηλεοπτικής Αργυρώς, είναι το δικό μου πατρικό σπίτι, αυτό που μεγάλωσα. Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου δωμάτιο στη σειρά. Το ίδιο και με το δωμάτιο της μαμάς μου, που το διάλεξε για την τηλεοπτική μαμά μου”.

“Στη σειρά έχω μια σκηνή που φτάνω στο σπίτι μετά από χρόνια που ήμουν στην Αυστραλία και η συγκίνησή μου ήταν πραγματική, γιατί λόγω δουλειάς δεν πήγαινα συχνά. Το είδα φτιαγμένο και με πολύ κόσμο και συγκινήθηκα. Είχα καιρό να το δω με τόσο κόσμο”, πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ποια είναι όμως η πρωταγωνίστρια του «Σασμού»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

Έχει μεγαλώσει στο Νέο Βουτζά

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών

Για συναισθηματικούς λόγους έχει προσθέσει το επίθετο της μητέρας της, Φαμέλη

Το ύψος της είναι 1,70

Έχει συμμετάσχει στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης (2015), όπου είχε τον ρόλο της Εστρέας

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της Θεοδοσίας στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»

Έχει πρωταγωνιστήσει στην σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή, έχει δηλώσει,

«Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ζευγάρι με τον αδερφό του Τότσικα

Τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, βρίσκεται σε σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του γνωστού ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα.«Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα. Είναι δύο όμορφα παιδιά. Ο σύντροφός μου δεν με έκρινε στις Άγριες Μέλισσες αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή. Ο Θανάσης με βοηθούσε πολύ με τα λόγια. Να τα μάθω», έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη της για τον σύντροφο της Θανάση.

Το Instagram της είναι @hilafameli κατέχει πάνω από 30 χιλιάδες followers.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις