Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά – αστυνομικός: Παντρεύτηκε ο Χρήστος Βαρδίκος, που κρατούσε τη Λυδία
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – αστυνομικός: Παντρεύτηκε ο Χρήστος Βαρδίκος, που κρατούσε τη Λυδία

Γλυκά Νερά - αστυνομικός: Όρκους αιώνιας αγάπης έδωσε την Κυριακή με την αγαπημένη του ο Χρήστος Βαρδίκος

Η φωτογραφία του με το μωρό της άτυχης Καρολάιν στην αγκαλιά του, λίγο μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Την Κυριακή ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Χρήστος Βαρδίκος, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο φίλος του και συνάδελφός του Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής που ήταν στο γάμο έγραψε στο facebook: “Χρηστος Βαρδικος ,ο Αστυνομικος που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολαιν και απέδειξε ότι ο Έλληνας Αστυνομικος εκτός απο το να αντιμετωπίζει το Εγκλημα δείχνει την ευαισθησία του και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομιας.Τους εύχομαι απο καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι”.

Τι είπε στο Mega

«Ήμουν με τη σύντροφό μου τα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια μαζί, το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο γάμος. Η κόρη μου, που είναι 9 ετών, η Κωνσταντίνα, το ζητούσε πολύ, θέλει και αδελφάκια. Το φυσικό επακόλουθο είναι αυτό που έγινε την Κυριακή. Όλα πήγαν πολύ ωραία, είμαστε όλοι χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και όλα καλά. Και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας» ανέφερε.

Η ανάρτηση με το βρέφος στα Γλυκά Νερά:

“Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις