Ο Τίμος Ζαχαράτος, ο σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη, μας προτείνει καθημερινά τις πιο λαχταριστές συνταγές που δίνουν έξτρα γεύση στο τραπέζι μας.
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
Για το φύλλο κουρού
150 γρ. βούτυρο παγωμένο
1 ασπράδι
2 αυγά
70 γρ. γιαούρτι
240 γρ. αλεύρι γ.οχ.
70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
30 γρ. ζάχαρη
Για τη γέμιση
200 γρ. ανθότυρο
200 γρ. φέτα
140 γρ. κασέρι
200 γρ. μανιτάρια πλευρωτούς
Θυμάρι
Ρίγανη
Δυόσμος
Ελαιόλαδο