Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αφροδίτη Μάνου – Μπογδάνος: Η ανάρτηση “φωτιά” και η επίθεση χρηστών
ΕΛΛΑΔΑ

Αφροδίτη Μάνου – Μπογδάνος: Η ανάρτηση “φωτιά” και η επίθεση χρηστών

Αφροδίτη Μάνου - Μπογδάνος: τήριξη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη δημοσιοποίηση ονομάτων νηπίων, προσφέρει η τραγουδίστρια

Στήριξη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη δημοσιοποίηση ονομάτων νηπίων προσφέρει μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου. “Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος” έγραψε η τραγουδίστρια, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στα social media. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι: “Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σας πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σας πείραξε ο Μπογδάνος;”.

https://twitter.com/virtuelaPr/status/1438420250714836992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1438420250714836992%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2021%2F09%2F16%2Fgreece%2Fmanou-katakraygi-gia-tin-anartisi-tis-yper-mpogdanou-sto-twitter%2F

Και η Λατινοπούλου

Ανάμεσα σε όσους τον στήριξαν και η πολιτευτής Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

Ηχηρό μήνυμα

Νωρίτερα, σαφές μήνυμα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που δημοσίευσε τη λίστα με ονόματα μικρών μαθητών – παιδιών μεταναστών, σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενος για την παρουσία “ξένων” στα ελληνικά σχολεία, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας ότι την επόμενη φορά, το λάθος δεν θα γίνει ανεκτό…και θα διαγραφεί. Τη λέξη διαγραφή δεν την είπε αλλά την υπονόησε. “Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να την ακολουθούν”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

“Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν λάθος. Δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας. Ο κ. Μπογδάνος ζήτησε συγνώμη και αποδέχθηκε το λάθος του. Ανάλογα λάθη στο μέλλον όμως δεν θα γίνουν ανεκτά”.

Παρέμβαση Μπακογιάννη για Μπογδάνο: Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 άσκησε σκληρή κριτική για το δημοσίευμα του MeaCulpa και τον βουλευτή της ΝΔ, Κωσταντίνο Μπογδάνο. “Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.

“Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες. Και μέσα σε αυτές τις αρχές, τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό” σημείωσε. “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζονται ειδικές πολιτικές ένταξης και πολιτικής ισορροπίας στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολιτικές που ακολουθούν οι περισσότερες σοβαρές χώρες του κόσμου και τις οποίες εμείς παλαιότερα είχαμε ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία πριν από 15 χρόνια όταν είχαμε το μεγάλο κύμα των Αλβανών, πάνω από 1 εκατ. Αλβανοί, αν θυμάστε” ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στους πολιτικούς συντάκτες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις