Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο: Έπεσε θύμα υπεξαίρεσης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο: Έπεσε θύμα υπεξαίρεσης

Ρονάλντο: Είχε δώσει τους κωδικούς των πιστωτικών καρτών του και των τραπεζικών λογαριασμών του σε μία ταξιδιωτική πράκτορα.

Η εφημερίδα «Journal de Noticias» αποκάλυψε πως ο Ρονάλντο ήταν θύμα υπεξαίρεσης από μία ταξιδιωτική πράκτορα. Ο Πορτογάλος σταρ εμπιστευόταν την Μαρία Σίλβα, σε σημείο που της είχε δώσει τους κωδικούς των πιστωτικών καρτών του και των τραπεζικών λογαριασμών του. Η πορτογαλική εφημερίδα αποκάλυψε πως σε μία τριετία, από το 2007 έως το 2010, η γυναίκα είχε πάρει το ποσό των 288 χιλιάδων ευρώ, χρεώνοντας τα σε ταξίδια που δεν έκανε ποτέ ο Ρονάλντο. Αναφέρεται ακόμα πως η Μαρία είχε ομολογήσει για τις απάτες της απέναντι στον Ρονάλντο αλλά και στους Χόρχε Μέντες, Νάνι και Μανουέλ Φερνάντες, από τους οποίους πήρε μικρότερα ποσά. Πριν από πέντε χρόνια της είχε επιβληθεί ποινή 4 ετών, με αναστολή, ενώ τελικά συμφώνησε να επιστρέψει τα χρήματα ώστε να μη φυλακιστεί.

Παράλληλα, ενδιαφέρουσα είδηση αποτελεί ότι η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από τη  μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, σημειώνει κέρδη άνω του 4%, στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Η μετοχή της ιταλικής ομάδας στο χρηματιστήριο του Μιλάνου έκλεισε την εβδομάδα με άνοδο 1,23%. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μεταγράφηκε προ 3 ετών από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους, με τον ίδιο να έχει κερδίσει 70 εκατ. δολάρια με τις εμπορικές συμφωνίες του το περασμένο έτος, σύμφωνα με το Forbes. Το deal «έκλεισε» στα 15 εκατομμύρια ευρώ συν 8 σε μπόνους και ο Πορτογάλος υπέγραψε για δύο χρόνια, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Πλέον, απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες μετά την άφιξή του στη Λισαβόνα και μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθεί κι επίσημα ως νέος παίκτης της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις