Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 30χρονη Ρόδος – φονικό: Αυτή ήταν η άτυχη εκπαιδευτικός, άφησε σημείωμα ο δράστης
ΕΛΛΑΔΑ

30χρονη Ρόδος – φονικό: Αυτή ήταν η άτυχη εκπαιδευτικός, άφησε σημείωμα ο δράστης

30χρονη Ρόδος - φονικό: Ο δράστης αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση, πήγε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Νεκρή από τα πυρά πρώην συντρόφου της έπεσε η νεαρή Δ.Ζ, στην Ρόδο, με μία ακόμη γυναικοκτονία να σοκάρει το πανελλήνιο. Οι πληροφορίες της «Δημοκρατικής» αναφέρουν ότι η εκπαιδευτικός, που διατηρούσε σχέση με τον δράστη Κ.Μ. και φέρεται να είχε διακόψει πρόσφατα, στάθμευε το αυτοκίνητο της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Τότε, ο δράστης που επέβαινε σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο την προσέγγισε και την σκότωσε πυροβολώντας την με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές και διέφυγε από το σημείο. Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την άμεσο δράση και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράση. Πληροφορίες υποστηρίζουν στο όχημα επέβαινε και δεύτερο άτομο, ωστόσο, προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το σημείωμα

Αστυνομικοί της σήμανσης και ο ιατροδικαστής συγκέντρωναν στοιχεία και βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες από την καραμπίνα ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του δράστη. Λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκαν για δεύτερο πυροβολισμό στην οδό Μητροπολίτη Ιωακείμ στον συνοικισμό Θεοτόκου. Εκεί βρήκαν τον δράστη νεκρό, ο οποίος αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα. Οπως μετέδωσε το Mega, οι αρχές, μετά από έρευνα στο σπίτι του δράστη, εντόπισαν σημείωμα που έγραφε: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι βρήκαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο και ήδη ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες. Η σορός της 30χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα γίνει νεκροτομή. «Είναι φρικτό αυτό έχει συμβεί όλοι η γειτονιά είναι στο δρόμο. Έχει έρθει τώρα το γραφείο τελετών να την παραλάβει. Ήρθε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ. Δεν ξέρω τι να πω. Ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου και ξεκουραζόμουν όταν άκουσα την γειτόνισσα μου να ουρλιάζει και να φωνάζει να καλέσουμε την αστυνομία. Βγήκαμε όλοι στο δρόμο και αντικρίσαμε το θέαμα. Η κοπέλα έμαθα πως έμενε εδώ κοντά όμως δεν την γνώριζα. Κρίμα 30χρονων κοπέλα να φύγει έτσι από την ζωή. Ζω εδώ τριάντα χρόνια και ποτέ δεν έχει γίνει κάτι κακό», είπε μιλώντας στο protothema.gr κάτοικος της οδού Μόσχας 23.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις