Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δώρα Ζαχαριά Ρόδος: Το σπαρακτικό αντίο της αδερφής της
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζαχαριά Ρόδος: Το σπαρακτικό αντίο της αδερφής της

Δώρα Ζαχαριά Ρόδος: Η Ρόδος είναι συγκλονισμένη από τη νέα γυναικοκτονία, ενώ η αδερφή της Δώρας την αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα που συγκλονίζει.

«Ραγίζει» καρδιές η αδερφή της δολοφονημένης Δώρας στη Ρόδο με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Instagram μετά τον θάνατο της αδερφής της. Η μικρή αδερφή της Δώρας έγραψε σε story στο Instagram «Δε θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή όλου του κόσμου. Δε σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι… Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’αγαπώ».

Εμμονικός και επιθετικός

Η Δώρα είχε κάνει γνωστό ότι ο δράστης την πίεζε στη σχέση τους. Μάλιστα, είχε πει στην ξαδέρφη της ότι: «Δεν μου τα λέει καλά τα πράγματα, με πιέζει πάρα πολύ». «Προχθές το βράδυ, έβγαινα από το σπίτι μαζί με τη μητέρα της και μου είπε: «αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί» και της είπα «πρόσεχε να μην σκοτώσει το παιδί». Κάναμε πλάκα μεταξύ μας» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε η 31χρονη το βράδυ πριν από την ημέρα της δολοφονίας. «Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» είχε πει, αστειευόμενη. Δυστυχώς, η τραγική κατάληξη που είχε η συγκεκριμένη ιστορία μόνο ως αστείο δεν μπορεί να εκληφθεί πλέον η πρότασή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις