Έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό: Τι μπορείς να κάνεις

PLUS

Έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό: Τι μπορείς να κάνεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό: Το TikTok, που βρίσκει κόλπα για όλες τις δύσκολες καταστάσεις, έχει τη λύση.

27.09.2021 | 17:13

Σε όλους μας έχει τύχει κάποιο ατύχημα την ώρα του μαγειρέματος, που αδυνατούμε να διορθώσουμε Ένα ανεπανόρθωτο λάθος είναι να μας παραπέσει το αλάτι. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Συνήθως το φαγητό κατέληγε στον κάδο απορριμάτων! Ωστόσο, το TikTok, που βρίσκει κόλπα για όλες τις δύσκολες καταστάσεις, έχει τη λύση.

Χάρη στην χρήστη του TikTok @vnklove δεν έχετε πλέον να ανησυχείτε αν παραλατίσατε το φαγητό σας. Τι μας προτείνει; Δεν χρειαζόμαστε παρά μια πατάτα- που λίγο πολύ όλοι έχουμε στο σπίτι- και πολλή υπομονή. Τι κάνουμε; Ας πούμε ότι μαγειρεύουμε ένα πιάτο κατσαρόλας. Καθαρίζουμε μια πατάτα και τη ρίχνουμε μέσα στο υπερβολικά αλατισμένο φαγητό. Και την αφήνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το φαγητό μας. Όσο μαγειρεύεται, η πατάτα θα απορροφήσει όλο το αλάτι και το πιάτο μας θα είναι εντάξει.

Αυτό το κόλπο είναι πιο αποτελεσματικό σε φαγητά κατσαρόλας, σε σούπες, σε σάλτσες ή μαγειρευτά. Ωστόσο, μπορούμε γενικώς να το έχουμε στο μυαλό μας όταν μαγειρεύουμε.

@vnkloveShare with you friends and family❤️ #kitchenhacks #cooking #cookinghack #tipsandtricks #salt #foodtiktok #tiktokfood #soup #fyp #africanfood

♬ HOT & SPICY SALSA – Jaycee Mante

Ετικέτες
Exit mobile version