Παραίτηση Αρκουμανέα: Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Αρκουμανέα: Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παραίτηση Αρκουμανέα: Ο κ. Αρκουμανέας ανέλαβε επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας το 2019

27.09.2021 | 17:29

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες για παραίτηση του πρόεδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr, η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έχει ενημερωθεί σχετικά και ετοιμάζεται ήδη η διάδοχη κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας δέχθηκε πρόταση από τον νυν υπουργό Τουρισμού και πρώην υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να αναλάβει νέα καθήκοντα στο υπουργείο Τουρισμού. Επισήμως από τον ΕΟΔΥ δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι ο νυν πρόεδρος θα μπορούσε να έχει δεχτεί μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο κ. Αρκουμανέας ανέλαβε επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), το Νοέμβριο του 2019. Μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2020, ενέσκηψε η πανδημία της COVID-19, με το πρώτο κρούσμα να είναι γεγονός και στην Ελλάδα και να καταγράφεται στις 26 Φεβρουαρίου 2020. Το ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του Οργανισμού, καθώς η πανδημία συνεχίζεται και παρά τους εμβολιασμούς, ίσως μας περιμένουν εκπλήξεις.

Exit mobile version