Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σημάδια ότι η σχέση δεν πάει καλά: Τα τρία “καμπανάκια”
PLUS

Σημάδια ότι η σχέση δεν πάει καλά: Τα τρία “καμπανάκια”

Σημάδια ότι η σχέση δεν πάει καλά: Δες πότε πρέπει να ανησυχήσεις

Είσαι σε μια σχέση εδώ και λίγο ή περισσότερο καιρό και νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά μεταξύ σας; Δες πότε πρέπει να ανησυχήσεις και να απευθυνθείς μαζί με τον καλό σου σε έναν σύμβουλο σχέσεων.

To προαίσθημα σου λέει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση σας

Αυτό που νιώθεις είναι σημαντικό και αξίζει να του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Νιώθεις πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στη σχέση σας και ότι και εσείς οι ίδιοι έχετε αλλάξει πολύ; Τότε ίσως ήρθε η ώρα να δεχτείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Να θυμάσαι πως ένας σύμβουλος σχέσεων μόνο καλό μπορεί να σας κάνει.

Τσακώνεστε ξανά και ξανά για το ίδιο πρόβλημα χωρίς να βρίσκετε ποτέ μια λύση

Ο John Gottman, ειδικός σε θέματα σχέσεων, αναφέρει πως το 69% των σοβαρών προβλημάτων σε μια σχέση δείχνουν όντως να είναι άλυτα. Με τη βοήθεια όμως ενός ειδικού σε θέματα σχέσεων μπορείς όντως να βοηθήσεις τη σχέση σου αλλά και εσάς τους ίδιους να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα.

Νιώθετε απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλον και αποφεύγετε να μιλήσετε για σοβαρά θέματα

Ακόμα ένα στοιχείο που θα σας πείσει να επισκεφτείτε έναν σύμβουλο σχέσεων είναι το πόσο κοντά ή μακριά νιώθετε μεταξύ σας. Αν νιώθετε το χάσμα να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα τότε ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε έναν σύμβουλο σχέσεων που θα σας βοηθήσει να αγγίξετε πιο εύκολα τα δύσκολα θέματα που σας απασχολούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις