Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άνθιμος Ανανιάδης – Ιρένε Τροστ: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους
LIFESTYLE

Άνθιμος Ανανιάδης – Ιρένε Τροστ: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Άνθιμος Ανανιάδης - Ιρένε Τροστ: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι στον αέρα

Τη σχέση τους επιβεβαίωσαν στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Ιρένε Τροστ. Η αποκάλυψη του μεταξύ τους ειδυλλίου είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time.

Την Κυριακή λοιπόν, στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου έπαιξαν το συγκεκριμένο θέμα και τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποφάσισε να κάνει το δικό του ρεπορτάζ.

Πήρε λοιπόν στον αέρα της εκπομπής τους άμεσα ενδιαφερόμενους τηλέφωνο οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν μαζί και αφού τους έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση επιβεβαίωσαν την είδηση πως είναι ζευγάρι.

Ιρένε Τροστ: Ποια είναι

Mε μπαμπά Ολλανδό και μητέρα Ελληνίδα, δεν θα μπορούσε να μην είναι σέξι, πληθωρική και ταλαντούχα. Η Ιρένε Τροστ ήρθε στην Αθήνα από το Αμστερνταμ και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα. Ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Πρώτη της συμμετοχή ήταν στο «Dream Show», από όπου την γνώρισε το ευρύ κοινό και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία. Πάντως, αν και άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος αλλά και σαν μπαλέτο του Σαρμπέλ, που μας εκπροσώπησε στην Eurovision το 2007 με το «Γειά σου Μαρία».

Έλαβε μέρος στο Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν πάρα πολύ καλή. Στο Survival Secret μπήκε για να δοκιμάσει τις αντοχές της αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις