Κινητό Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Το βίντεο με την Καρολάιν, τι βρήκαν οι Αρχές

ΕΛΛΑΔΑ

Κινητό Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Το βίντεο με την Καρολάιν, τι βρήκαν οι Αρχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κινητό Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Περισσότερα βίντεο με τον ίδιο παρά με τη γυναίκα και το παιδί του στο κινητό του Αναγνωστόπουλου

06.10.2021 | 08:27

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι αστυνομικοί το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές βρήκαν στο κινητό του 40 βίντεο με την Καρολάιν, τη μικρή Λυδία, αλλά και από τη δουλειά του 33χρονου πιλότου. Τρία από αυτά έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν τραβήχτηκε ήταν βράδυ, έναν μήνα πριν τη συζυγοκτονία. Ο 33χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά. Το κορίτσι τότε χαμογελούσε και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα δολοφονηθεί από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα του παιδιού της.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο πιλότος στον χώρο εργασίας του σε γραφείο. Η εικόνα τον δείχνει να πλησιάζει ένα γραφείο και να γελά με τους συναδέλφους του, δείχνοντας κάτι και λέγοντας “σαν γραμμή κοκαΐνης είναι”. Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο 33χρονος συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική. Ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο. Σημειώνεται ότι στο κινητό του πιλότου εντοπίστηκαν πάνω από 40 βίντεο, με τα περισσότερα να απεικονίζουν τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.

Την ίδια ώρα, οι αρχές κάνουν “φύλλο και φτερό” και τις φωτογραφίες που είναι περισσότερες από 200 στο κινητό του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες αναλογικά από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό. Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν. Η άρση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Exit mobile version