Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις για Δένδια: “Καρφί” μετά τη διαγραφή Μπογδάνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για Δένδια: “Καρφί” μετά τη διαγραφή Μπογδάνου

Άδωνις για Δένδια: "Δεν μ' αρέσει, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Στο θέμα της χθεσινής διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με αφορμή τις αντικομμουνιστικές διατυπώσεις του στη Βουλή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε “ορθή” την απόφαση του πρωθυπουργού, “ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρά το ότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα, για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά”. “Όμως όταν είμαστε στην πολιτική, φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε”, είπε ο ίδιος και πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι “η ενίσχυση της Ελλαδος, η αμυντική μας θωράκιση, και αυτό πρέπει να συζητάμε και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος”.

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμή για τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, που είχε το βράδυ της Τρίτης το “θερμό επεισόδιο” με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στη Βουλή. “Δεν μ’ αρέσει, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ” τόνισε, με αφορμή την ερώτηση αν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει ο κ. Μπογδάνος στην Κ.Ο. της ΝΔ στην περίπτωση που ζητήσει συγγνώμη. “Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλο”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις