Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ / Επανάσταση 1821: Ημερίδα της Ακαδημίας Αθηνών
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Επανάσταση 1821: Ημερίδα της Ακαδημίας Αθηνών

Επανάσταση 1821: Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση.

Το Κέντρο Ερεύνης Ιστορίας Νεωτέρου Ελληνισμού (ΚΕΙΝΕ) της Ακαδημίας Αθηνών σε συνεργασία με την Υπηρεσία Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου (ΥΔΙΑ) του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνουν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9 π.μ. Ημερίδα με θέμα: Η Επανάσταση και η Διπλωματία του νέου κράτους. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων στην Ανατολική Αίθουσα του Μεγάρου της Ακαδημίας Αθηνών και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση. Για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων με φυσική παρουσία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει εγγραφής στο e-mail [email protected] καθώς και θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά  μέτρα (προσέλευση με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας).

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο ανωτέρω e-mail για την αποστολή του συνδέσμου για τη διαδικτυακή παρακολούθηση μέσω της πλατφόρμας zoom. Η πρόσκληση και το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι διαθέσιμα στην σχετική ιστοσελίδα της Ακαδημίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις