Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός αστυνομικού Πατησια: Η άγρια επίθεση που φέρνει στο φως σοβαρά λάθη
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός αστυνομικού Πατησια: Η άγρια επίθεση που φέρνει στο φως σοβαρά λάθη

Ξυλοδαρμός αστυνομικού Πατησια: Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο 401 τραυματισμένος

Ένα ολέθριο λάθος στον σχεδιασμό των επιτελών της Αστυνομίας, αποκάλυψαν, άθελά τους (!), αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι, κατά πληροφορίες, πήραν βίντεο με την αποτύπωση σε εικόνες δραματικής επίθεσης κατά αστυνομικού και το προώθησαν σε τηλεοπτικό σταθμό! Το περιστατικό, με την άγρια επίθεση κατά αστυνομικού, επειδή… τόλμησε να σταθμεύσει μικρή κλούβα, έξω από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στα Πατήσια, απ’ όπου επρόκειτο να παραλάβει παιδιά για τη μεταφορά τους σε δομή φιλοξενίας, προκαλεί πράγματι σοκ και αποτροπιασμό.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δεδομένο, όμως, είναι ότι παντού καιροφυλακτούν κίνδυνοι από την απρόβλεπτη, έως παρανοϊκή αντίδραση, κάποιων και ήταν ανεπίστρεπτο ο αστυνομικός, αρχιφύλακας στο βαθμό να σταλεί σε αυτή την αποστολή μόνος κι έρημος, σε οτιδήποτε και αν του συνέβαινε… Σύμφωνα με το Mega, που δημοσιοποίησε το βίντεο, το περιστατικό συνέβη έξω από έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, την περασμένη Πέμπτη. Ο αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε, τόσο άσχημα, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα, κατά το ρεπορτάζ,  ξεκίνησαν στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 42χρονος αστυνομικός, οδηγός υπηρεσιακού λεωφορείου, πάρκαρε σε κεντρικό δρόμο στα Πατήσια, για να παραλάβει ανήλικους για μεταφορά σε Δομή. Αρχικά, ακολούθησε διαπληκτισμός με τον υπάλληλο του πάρκινγκ.

Ένας 47χρονος Σύρος, κατά τα ίδια στοιχεία,  ο οποίος ήθελε να παρκάρει εκεί που ήταν σταθμευμένο το όχημα, επιτέθηκε φραστικά στον αστυνομικό και στη συνέχεια του επιτέθηκε με ξύλινο στειλιάρι! Δύο άνδρες έτρεξαν να υπερασπιστούν τον Σύρο, βρίζοντας τον αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν με γροθιές, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο μάτι.

Ειδοποιήθηκαν Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού,  οι οποίοι συνέλαβαν τον 47χρονο Σύρο, αλλά και τον υπάλληλο του πάρκινγκ. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η έρευνα για το άγριο περιστατικό κατά του αστυνομικού, που δεν δημοσιοποιήθηκε από τη γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά διέρρευσε από το βίντεο, συνεχίζεται για την ταυτοποίηση όλων των ατόμων που πήραν μέρος στην αιματηρή επίθεση κατά του αστυθνομικού, μέρα μεσημέρι, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις