Κώστας Καραμανλής Κέρκυρα: Χαλάρωση μαζί με την σύζυγό του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής Κέρκυρα: Χαλάρωση μαζί με την σύζυγό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κώστας Καραμανλής Κέρκυρα: Ευδιάθετος και με casual εμφάνιση ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, απόλαυσε τον καφέ του

12.10.2021 | 10:17

Στην Κέρκυρα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για ιδιωτική επίσκεψη μαζί με την σύζυγό του και απόλαυσε τη βόλτα του στα καντούνια της παλαιάς πόλης. Ευδιάθετος και με casual εμφάνιση ο πρώην Πρωθυπουργός απόλαυσε τον καφέ του στην πλατεία Λιστόν μαζί με κομματικά στελέχη. Ανάμεσά τους ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος. O κ. Καραμανλής επισκέφτηκε τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Πόλεως και τον πατέρα Αθανάσιο Κοκκινόπουλο.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη το Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής”, με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ. και τα 40 έτη από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Η κεντρική θεματική ενότητα της εκδήλωσης έχει τον τίτλο “Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη”, και κύριο ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει και ο Αντώνης Σαμαράς.

Με πληροφορίες από enimerosi.com

Exit mobile version