Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Γιόγκι Φερέλ για λογαριασμό του Τριφυλλιού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Γιόγκι Φερέλ για λογαριασμό του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: Ο αμερικανός γκαρντ, έπειτα από πολύωρη πτήση από τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του για λογαριασμό των Πρασίνων.

Ο Γιόγκι Φερέλ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο αμερικανός γκαρντ, έπειτα από πολύωρη πτήση από τις ΗΠΑ και τη Φιλαδέλφεια, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με το Τριφύλλι.

Ο Φερέλ, που έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ, έρχεται στην Ευρώπη πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, όπου δίνει back to back παιχνίδια με Μπασκόνια και τώρα με Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, έχοντας συμφωνήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μάλιστα, οι Πράσινοι προχώρησαν πριν από μερικές ημέρες και στην επισημοποίηση του deal.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις