Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ-Βόλος: Αγωνία για το ντέρμπι των 2 ομάδων στην Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ-Βόλος: Αγωνία για το ντέρμπι των 2 ομάδων στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Βόλος: Ανασκόπηση της πορείας που έχουν διαγράψει, μέχρι τώρα, οι δύο από τις πιο πολλά υποσχόμενες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, λίγο πριν την αναμέτρησή τους στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς (4 νίκες, 0 ισοπαλίες και 1 ήττα) υποδέχεται τον…συγκάτοικό του Βόλο. Μπορεί βαθμολογικά και οι δύο να έχουν τους ίδιους πόντους, όμως, από πλευράς αξίας παικτών, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης είναι δύο κλικ πιο πάνω από την ομάδα του κάμπου. Κάτι που το παραδέχεται και ο Βόλος που αποτελεί και είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Βόλος όπως έχει αποδειχθεί χάνει πολύ από την απόδοσή του, όταν παίζει εκτός Βόλου. Πρόσφατα, στη Λεωφόρο συνετρίβη από τον Παναθηναϊκό με 5-1. Αλλά και εντός έδρας με δυσκολία νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ολυμπιακού, έπιασε κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ με 4 νίκες και μια ήττα είχε την ευκαιρία, στο διάστημα της διακοπής, να διορθώσει λάθη και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Ρουμάνος προπονητής Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παρατάξει την ομάδα του με τους πιο ετοιμοπόλεμους. Από την πλευρά του, ο Βόλος (4 νίκες, 0 ισοπαλίες μια ήττα) έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να επιστρέψει στην πόλη του με βαθμό ή με βαθμούς. Θέλει, όπως είπε ο προπονητής του, ο Ισπανός Πέρεθ, να αποδείξει πως δε βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις