Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λευτέρης Πετρούνιας – #metoo: Δηλώσεις του ολυμπιονίκη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον αθλητισμό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λευτέρης Πετρούνιας – #metoo: Δηλώσεις του ολυμπιονίκη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον αθλητισμό

Λευτέρης Πετρούνιας - #metoo: «Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, λυπάμαι πολύ».

Κατά την διάρκεια ενός κοσμικού event ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μία αιχμηρή δήλωση στις κάμερες για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης. O ολυμπιονίκης της γυμναστικής, ρωτήθηκε για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις/παρενοχλήσεις, απαντώντας πως δεν είναι σίγουρος για το αν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, σημειώνοντας πως «αν υπήρξαν, λυπάμαι πολύ». Παράλληλα άφησε αιχμές, λέγοντας πως δεν έχει δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του, να έχει προχωρήσει σε μία ανάλογη καταγγελία. «Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Πετρούνια.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης της ενόργανης πρόσφατα υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση στον δεξιό του ώμο λίγες μέρες μετά τον γάμο του με την Βασιλική Μιλλούση. Ο Πετρούνιας μάλιστα έχει δηλώσει πως θα απουσιάζει από τη διοργάνωση της Κιτακιουσού, καθώς χρειαζόταν να αποφορτιστεί ενόψει του νέου Ολυμπιακού κύκλου, έπειτα από την υπερπροσπάθεια και τη διαρκή εγρήγορση της τελευταίας διετίας, που κορυφώθηκε με την Ολυμπιακή πρόκριση και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο.

Δείτε τι είπε στη συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το κίνημα του #metoo:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις