Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μιλγουόκι Μπακς – Πέισερς μπάσκετ: Μεγάλη εμφάνιση του Αντετοκούνμπο – Νίκη των «ελαφιών»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιλγουόκι Μπακς – Πέισερς μπάσκετ: Μεγάλη εμφάνιση του Αντετοκούνμπο – Νίκη των «ελαφιών»

Μιλγουόκι Μπακς - Πέισερς μπάσκετ: Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στους Πέισερς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Πέισερς στην Ιντιάνα και επικράτησαν με 119-109, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ακόμη μια φορά ο καλύτερος παίκτης των Μπακς. Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στους Πέισερς και οδήγησε τους Mπακς στην τρίτη νίκη τους ύστερα από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του NBA. Ο Greek Freak έφθασε μια ανάσα μακριά από το triple-double στην αναμέτρηση, ωστόσο το έχασε για μία ασίστ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε για τους πρωταθλητές του NBA 30 πόντους (10/13 βολές, 10/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και δύο λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, ενώ κάλυψε επάξια το κενό των Χόλιντεϊ, Λόπεζ και Πόρτις, οι οποίοι είναι τραυματίες. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κρις Μίντλετον με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ ενώ 19 πόντους (4/9 τρίποντα) σημείωσε ο Γκρέισον Άλεν. Στην πεντάδα ξεκίνησε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που είχε 8 πόντους (4/5 δίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 19 λεπτά συμμετοχής. Παρόλα αυτά, οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, καταφέρνοντας να περάσει το Μιλγουόκι από την Ιντιανάπολις κερδίζοντας τους Πέισερς με 119-109 και βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 3-1.

Επόμενος αγώνας των Μπακς

Για τους γηπεδούχους ο Μάλκολμ Μπρόγκντον είχε 25 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ αλλά και 7 λάθη ενώ 21 πόντους και 13 ριμπάουντ είχε ο Ντομάντας Σαμπόνις.

Επόμενος αγώνας για τους Μπακς, είναι αυτός τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου (03:00) με την Μινεσότα στο Fiserv Forum. Στη συνέχεια υποδέχονται τους Σπερς τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00) και μία ημέρα μετά, η ομάδα του Μπουντενχόλζερ θα υποδεχθεί στο Μιλγουόκι και τους Τζαζ (ξημερώματα Δευτέρας 01:00).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις