Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Κόντρα στον κακό της δαίμονα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Κόντρα στον κακό της δαίμονα

ΑΕΚ: Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη που μετά την νίκη της με 3-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έδειξε πως βρίσκεται σε φόρμα θα προσπαθήσει να… πατάξει τον κακό της δαίμονα, τον Άρη.

Η ανανεωμένη ΑΕΚ με νέο προπονητή και όνειρο για κάτι καλύτερο υποδέχεται τον Άρη που… μπήκε ήδη στο δρόμο των επιτυχιών. Έτσι και αφού ξεχρέωσε γρήγορα την ποινή των -6 βαθμών βρίσκεται όπως απέδειξε και με τα τελευταία απότελέσματα (νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» τον Παναιτωλικό με 5-1) σε τρομερή φόρμα και ανοδική πορεία. Άλλωστε ο Άρης απότελεί και είναι εδώ και κάποια χρόνια ο «κακός δαίμονας» της κιτρινόμαυρης ομάδας. Ο Άκης Μάντζιος, ο Έλληνας προπονητής, στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα παρατάξει, όπως άφησε να εννοηθεί στην τελευταία προπόνηση, την ίδια εντεκάδα που συνέτριψε την περασμένη εβδομάδα την ομάδα του Αγρινίου. Ο Άρης με 4 νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, βρίσκεται στην 9 θέση με 8 βαθμούς.

Η ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη που μετά την νίκη της με 3-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έδειξε πως βρίσκεται σε φόρμα θα προσπαθήσει να… πατάξει τον κακό της δαίμονα, τον Άρη και παράλληλα να απόδείξει πως εφέτος έχουν αλλάξει πολλά. Σήμερα η Ένωση με 5 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 16 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις