Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας επικαιρότητας.

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε στην Μητρόπολη και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και την κόρη της Αλεξία. Μάλιστα η κα Μπακογιάννη ήταν υποβασταζόμενη και με πατερίτσα, αφού πρόσφατα χειρουργήθηκε στο πόδι, ενώ ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι και η ίδια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.Την αποκάλυψη έκανε μάλιστα λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της Φώφης Γενημματά στο νοσοκομείο.

Με ένα βίντεο αποχαιρέτησε το ΚΙΝΑΛ την Φώφη Γεννηματά με εικόνες από την πολιτική της διαδρομή. Ωστόσο αυτό που συγκινεί περισσότερο είναι τα δικά της λόγια που περιλαμβάνονται στο βίντεο: «Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει. Θα ήθελα να υπάρχει ο χώρος πιο δυνατός από ό,τι τον παρέλαβα και θα ήθελα να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τους Έλληνες στα πολίτες στα μάτια, να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα». Το βίντεο κλείνει με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΚΙΝΑΛ στην Φώφη Γεννηματά: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Για πάντα στις καρδιές μας».

 

Η πρώτη βόλτα

Την πρώτη της βόλτα με τα δίδυμα έκανε πριν λίγες ημέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη. Όπως δημοσίευσε και η ίδια στα social media, η η χαρά της δεν κρύβεται και την φωτογραφία των παιδιών της ακολούθησε η ατάκα «Η πρώτη μας βόλτα».

Ξεχωριστός

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεχωριστούς τρόπους να εκφράζεται και ότι δεν φοβάται να βρεθεί αντιμέτωπος με κανέναν είναι γνωστό. Γι’ αυτό και πρν λίγες ημέρες όπου οι παραγωγοί λαϊκών αγορών έκαναν διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο, κατέβηκε, πήρε μια ντουντούκα από τους συγκεντρωμένους και απαντούσε στις ερωτήσεις τους στον δρόμο επί 40 λεπτά. Καποιους από αυτούς μάλιστα τους ήξερε προσωπικά με το μικρό τους όνομα και από ό,τι μάθαμε στο τέλος αυτού του ιδιότυπου διαλόγου οι παραγωγοί τον χειροκρότησαν.

 

Το μήνυμα του υπουργού

Ο υπουργός Άγγελος Συρίγος συνατήθηκε με τον Βρετανό πρέσβη και του μετέφερε το μήνυμα ότι η αύξηση των διδάκτρων στα βρετανικά πανεπιστήμια θα προκαλέσει μείωση των Ελλήνων σπουδαστών, γεγονός που δεν θα είναι καλό ούτε για την χώρα του. Σωστή η παρατήρηση και η παρέμβαση, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί των Βρετανών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις