Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La casa de papel – Tokyo: Η Ούρσουλα Κορμπερό φωτογραφίζεται σαν μοντέλο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

La casa de papel – Tokyo: Η Ούρσουλα Κορμπερό φωτογραφίζεται σαν μοντέλο

La casa de papel - Tokyo:«Ο στόχος μου σαν άτομο και σαν ηθοποιός είναι να ταξιδεύω. Θα ήθελα να δουλέψω σε όλο τον κόσμο»

Μπορεί το «La casa de papel» να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, με το πολυαναμενόμενο φινάλε τον Δεκέμβριο, όμως η Ούρσουλα Κορμπερό φαίνεται πώς ήρθε για να μείνει. Η «Τόκιο» ολοκλήρωσε τον ρόλο της με τον πιο δραματικό τρόπο και έχει βάλει πλώρη για νέα πράγματα. Η 32χρονη Καταλανή με το φλογερό ταμπεραμέντο και το σαγηνευτικό πρόσωπο έδωσε συνέντευξη στο Interview Magazine και έκανε μια super stylish φωτογράφιση.

Στη Μαδρίτη για τα γυρίσματα του νέου της project

Η Ισπανίδα ηθοποιός βρίσκεται στη Μαδρίτη για τα γυρίσματα του νέου της project, πολύ διαφορετικού από ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα.Η πρωταγωνίστρια της σειράς-φαινόμενο του Netflix που έσπασε ρεκόρ παγκοσμίως και έβαλε τις ισπανικές σειρές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι μια πανέμορφη γυναίκα με πολύ στιλ και γούστο.

Άλλωστε, έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά ενώ είναι και brand ambassador σε μεγάλους οίκους μόδας και ομορφιάς, όπως Bulgari, Jacquemus και Shiseido. Έχει πάνω από 24 εκατ. followers στο Instagram κάνοντάς την την πιο διάσημη γυναίκα στη χώρα της. Η ίδια, όπως παραδέχεται, ακόμη προσπαθεί να επεξεργαστεί την επιτυχία ενώ δήλωσε ότι πολλές φορές αυτό που έκανε στη σειρά ήταν εξοντωτικό.

«Ο στόχος μου σαν άτομο και σαν ηθοποιός είναι να ταξιδεύω. Θα ήθελα να δουλέψω σε όλο τον κόσμο», δηλώνει ακόμη στη συνέντευξή της.

Η Ούρσουλα πέρασε την καραντίνα στο Μπουένος Άιρες με τον σύντροφό της, Τσίνο Νταρίν, επίσης ηθοποιό.

Έκανε το αγγλικό ντεμπούτο της στο «Snake Eyes» ενώ έχει σαν πρότυπο την Πενέλοπε Κρουζ.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, φόρεσε γαλάζιο turtleneck Prada και παντελόνι Salvatore Ferragamo και total black look Balenciaga και παπούτσια Camperlab

Η ίδια, πριν λίγες ημέρες, είπε το «αντίο» της στο «La casa de papel» και στους φαν της «Τόκιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις