Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού – γενέθλια: Μια ματιά στη ζωή της με αφορμή τον εορτασμό της
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού – γενέθλια: Μια ματιά στη ζωή της με αφορμή τον εορτασμό της

Τζένη Μπαλατσινού - γενέθλια: Γιορτάζει σήμερα η παρουσιάστρια και ο Κικίλιας της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Γενέθλια έχει σήμερα 2 Νοεμβρίου η Τζένη Μπαλατσινού, και ο Βασίλης Κικίλιας έσπευσε να της ευχηθεί με ένα τρυφερό post μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Υπουργός Τουρισμού δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του στον προσωπικό του λογαριασμού και έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα: “Χρόνια πολλά κορίτσι μου, σ’ αγαπώ”.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2016 ύστερα από συνέντευξη του τότε βουλευτή της ΝΔ στην εκπομπή της παρουσιάστριας Jenny Jenny στο Mega. Ο έρωτάς τους ήταν καρμικός και λίγα χρόνια αργότερα, στις 16 Ιουνίου του 2019 θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Λυκαβηττό. Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 θα έρθει στον κόσμο ο γιος τους, ο οποίος θα βαφτιστεί λίγους μήνες μετά στην Πάτμο και θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος, με το αγαπημένο ζευγάρι να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του.

 Λίγα λόγια για την Τζένη Μπαλατσινού

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου 1970, η Τζένη Μπαλατσινού θα  μπορούσε σήμερα να είναι διεθνής πρωταθλήτρια τένις και να έχει μια καριέρα εφάμιλλη της Μαρίας Σάκκαρη, με την οποία μάλιστα έχει παίξει και έναν φιλικό αγώνα μαζί. Η Τζένη Μπαλατσινού υπήρξε πρωταθλήτρια στο άθλημα από τα 12 της χρόνια μέχρι και τα 17 της. Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Από τα 12 ως τα 17 έμεινα εσωτερική σε ένα αθλητικό σχολείο στη Γαλλία. Αν σκεφτώ ότι 12 ετών έφυγα και πήγα να μείνω μόνη μου σε ένα σχολείο που κάναμε οκτώ ώρες προπόνηση και διάβαζα διά αλληλογραφίας τα σχολικά μαθήματα,  αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο όμως τότε δεν συνειδητοποιούσα.

»Το έβλεπα σαν περιπέτεια και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από την άλλη, ήταν αφόρητη η μοναξιά. Τώρα το καταλαβαίνω, που γυρίζω πίσω. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά όλο αυτό: να είμαι ανεξάρτητη, να αναπτύσσω την κρίση μου. Σκληραγωγήθηκα με τον καλό τρόπο», θα πει σε συνέντευξή της. Ένας τραυματισμός θα βάλει φρένο στα όνειρά της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα κάνει μαθήματα τένις σε παιδιά και θα συναντηθεί εντελώς τυχαία με το μοντέλο Ξένια Κουντουρά, η οποία και θα προσπαθήσει να την πείσει να πάει στο πρακτορείο του αδελφού της Νίκου, ο οποίος στην συνέχεια με δική του πρωτοβουλία θα δηλώσει την συμμετοχή της στα καλλιστεία. Και κάπως έτσι θα γίνει σε ηλικία 19 ετών εστεμμένη ως Σταρ Ελλάς το 1990 και λίγους μήνες μετά θα κατακτήσει τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, ανοίγοντας έτσι το σπουδαίο κεφάλαιο της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Ο γάμος με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα τρία παιδιά

Παράλληλα με τα διεθνή catwalk και τις συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, θα ξεκινήσει το μαγικό της ταξίδι στην τηλεόραση. Αυτό το ταξίδι είχε πολλές ενδιάμεσες παύσεις αλλά μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές. Ο ξαφνικός έρωτάς της με τον τότε ισχυρό εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο, αρχικά στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη που θα κάνουν ένα χορευτικό act και μια κοινή συνέντευξη με την Σίντι Κρόφορντ στη συνέχεια,  θα της αλλάξει τη ζωή. Ο γάμος τους το καλοκαίρι του 1996 στη Μύκονο, θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι δίνουν το παρών. Αυτός ο γάμος θα κρατήσει μέχρι το 2012 χαρίζοντάς τους τρία υπέροχα παιδιά. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Η ανακοίνωση μάλιστα του διαζυγίου τους θα γίνει λίγο μετά την λήξη της συνεργασίας τους στο Πρωινό mou στο Mega, το οποίο μάλιστα παρουσίαζαν μαζί. Λίγα χρόνια πριν η Τζένη Μπαλατσινού είχε ανοίξει και το δικό της επιχειρηματικό δρόμο στον χώρο της ομορφιάς, τoν οποίο εγκατέλειψε στην συνέχεια για να ασχοληθεί με το δικό της site το οποίο ωστόσο δεν είναι πλέον στην δική της ιδιοκτησία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις