Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορείς να επενδύσεις αρκετά στο να φέρεις ισορροπίες στο περιβάλλον και τις σχέσεις σου. Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σε μια σχέση δεν ευνοούν κανέναν και ευτυχώς η σημερινή μέρα διατηρεί τις ισορροπίες. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις οι άλλοι μπορούν να σου δείξουν μια νέα πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου. Αναζήτησε νέους τρόπους προκειμένου να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές προστίθενται στο καρνέ σου.

Ταύρος

Η Σελήνη είναι καλεσμένη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορείς να επενδύσεις ιδιαίτερα στις καθημερινές σου ρουτίνες. Η διόρθωση προβληματικών περιοχών της ζωής σου μπορεί να είναι ικανοποιητική. Είναι ένας σύντομος κύκλος που σου παρέχει ενέργεια για οργάνωση και θα πρέπει να εστιάσεις στην εναρμόνιση του προσωπικού σου περιβάλλοντος. Διατήρησε το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και γίνεσαι περισσότερο γοητευτική.

Δίδυμοι

Οι εγκάρδιες αναζητήσεις τώρα με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο γίνονται ανάγκες σου. Έχεις την τάση να εντοπίζεις τις ευκαιρίες μέσα από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις και είσαι έτοιμη να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Τα χρονοδιαγράμματα στα εργασιακά μπορεί να ανατραπούν χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί με κάθε τρόπο να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Καρκίνος

Επενδύεις περισσότερο συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι με τις σημερινές διελεύσεις. Μπορείς να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου για φροντίδα και άνεση. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα στα εργασιακά μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εάν είσαι μόνη, ετοιμάσου για ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις.

Λέων

Η σημερινή διέλευση της Σελήνης δίνει έμφαση στη σύνδεση, τη μάθηση, την κοινή χρήση και την επικοινωνία. Μπορεί να νιώσεις μια ισχυρή έλξη για προσωπικά έργα, αλλά και μια επιτακτική ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια ή εκκρεμότητές σου. Προσπάθησε να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες στα εργασιακά. Επιδίωξε με κάθε τρόπο τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά ασχολήσου με πράγματα που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και αναζητάς την άνεση. Επιχειρηματικά και οικονομικά, οικιακά και εμπορικά θέματα μπορούν να αποκτήσουν περισσότερο νόημα και νιώθεις υπερηφάνεια για αυτά που έχεις καταφέρει. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να ανακαλύψεις ότι υποσυνείδητα αναζητάς μια αλλαγή ρυθμού. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και έρχονται εκπλήξεις.

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματά σου είναι πιο πολύχρωμα από ότι συνήθως. Αναζητάς περισσότερη αναγνώριση και συναισθηματική σύνδεση. Ωστόσο αργότερα μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι και σου δημιουργεί την ανάγκη για ανεξαρτησία, την οποία πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή καθώς σου δημιουργεί ένταση. Οι προσδοκίες σου απέναντι στον αγαπημένο σου ίσως είναι υπερβολικές. Εάν είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 12ο οίκο σου και έχεις την τάση να αφήσεις τις φιλοδοξίες σου λίγο πίσω. Ωστόσο δεν αποφεύγεις τις ευθύνες σου και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στα εργασιακά. Καθώς οι ώρες προχωρούν μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι και εμπνέει ιδιοτροπίες που μπορούν να μειώσουν τα όρια σου. Ακολούθησε τις ανάγκες και επιθυμίες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα έτσι ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη μέρα χρειάζεσαι κάποια αλλαγή και περισσότερη διασκέδαση και απόλαυση. Ταυτόχρονα είσαι έτοιμη να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου το πρώτο μισό της ημέρας. Οι λύσεις σε πρακτικά προβλήματα είναι αντισυμβατικές, αλλά ίσως θα ήταν καλό να συμβιβαστείς για λίγο. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου παρέχει σιγουριά και ασφάλεια. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ όμως μη δεσμεύεσαι συναισθηματικά.

 

Αιγόκερος

Η Σελήνη συνεχίζει να αναδεικνύει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στην απόδοση και τη φήμη σου. Η ανάληψη οποιωνδήποτε νέων ευθυνών με μεγάλη ταχύτητα είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που σε κάνει να λάμπεις και να θαυμάζεις τον εαυτό σου. Οι αλλαγές στα εργασιακά ακόμα και ο ανταγωνισμός λειτουργούν θετικά για τα σχέδιά σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα έλκεσαι από δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Υπάρχει ένα συναίσθημα χαράς και άνεσης όταν σκέφτεσαι μακρινά σχέδια κι όταν βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Καθώς προχωρά η μέρα μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες παρακάμψεις και ανακαλύψεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δίνει την τρυφερότητα και σιγουριά που έχεις ανάγκη. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τις νέες γνωριμίες που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Ιχθύες

Σήμερα επιθυμείς δραστηριότητες που σε βοηθούν να νιώσεις πιο στενά συνδεδεμένη με κάποιον ή ένα έργο με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητας σου. Είναι μια περίοδος πολύτιμης ή ευχάριστης έρευνας και ανάλυσης. Επίσης μπορεί να υπάρξει ένα μυστήριο προς επίλυση ή σκέψεις που σε ενθουσιάζουν και τραβούν την προσοχή σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις