Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία στον όμιλο του Europa Conference League
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία στον όμιλο του Europa Conference League

ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία στον όμιλο του Europa Conference League. Στην 3η θέση ο Δικέφαλος του Βορρά, «τελικός» το ματς με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα.

Η βραδιά δεν κύλησε καλά ούτε για το Δικέφαλο του Βορρά. Το ματς με την Κοπεγχάγη ξεκίνησε ιδανικά, αλλά στη συνέχεια γύρισε. Με την ομάδα του Λουτσέσκου να υποχρεώνεται, βάσει εικόνας του ματς, σε μια οδυνηρή ήττα. ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον 6ο όμιλο. Ο ΠΑΟΚ από εκεί που είχε τον έλεγχο στον όμιλο και μπορούσε να κάνει αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στον επόμενο γύρο του Europa Conference League, τώρα πλέον δεν ξέρει εάν θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Διότι πλέον τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς στις 25/11. Στη Σλοβακία κόντρα στη Σλόβαν που επίσης «καίγεται» για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Όλα, λοιπόν, είναι ανοικτά και ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να κάνει μια υπέρβαση.

Το βράδυ δεν είχε την τροπή που ήθελαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά. Διότι αυτή η ήττα από τους Δανούς είναι πισωγύρισμα. Η Κοπεγχάγη «πλήρωσε» τους Θεσσαλονικείς με το ίδιο νόμισμα, νικώντας με το ίδιο σκορ εκτός έδρας. Νωρίτερα η Σλόβεν είχε νικήσει άνετα την ομάδα του Γιβραλτάρ.

Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου.

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2

Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4

ΠΑΟΚ – Europa Conference League: Η βαθμολογία

Μετά την ήττα ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με τη Σλόβαν και το ματς της επόμενης αγωνιστικής στη Μπρατισλάβα είναι τελικός. Οι δύο ομάδες είναι στους 7 βαθμούς, πρωτοπόρος του ομίλου η Κοπεγχάγη.

Κοπεγχάγη 9β.

Σλόβαν Μπρατισλάβας 7β.

ΠΑΟΚ 7β.

Λίνκολν 0β.

ΠΑΟΚ – Europa Conference League: Το πρόγραμμα

5η αγωνιστική (25/11)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ

Λίνκολν – Κοπεγχάγη

6η αγωνιστική (9/12)

ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Κοπεγχάγη – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις