Νεκρόφιλος Βρετανία: 67χρονος ομολόγησε δολοφονίες και βιασμούς πτωμάτων

ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρόφιλος Βρετανία: 67χρονος ομολόγησε δολοφονίες και βιασμούς πτωμάτων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νεκρόφιλος Βρετανία: Η μεγαλύτερη υπόθεση νεκροφιλίας στην ιστορία της Βρετανίας

05.11.2021 | 16:06

Σοκ στη Βρετανία καθώς ένας ηλεκτρολόγος από το Κεντ ομολόγησε κυνικά ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες το 1987 καθώς και ότι ασελγησε σε τουλάχιστον 99 σορούς γυναικών σε νεκροτομείο της πόλης, όπου εργάστηκε την χρονική περίοδο μεταξύ 2008 και 2020. Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση νεκροφιλίας στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της δίκης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ντέιβιντ Φούλερ ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της Γουέντι Κνελ, 25 ετών, και της Καρολάιν Πιρς, 20 ετών, σε ξεχωριστές επιθέσεις στο Τάνμπριτζ Γουέλς.

“Παραδέχομαι τα αδικήματα, αλλά δεν θέλω πραγματικά να μπω σε λεπτομέρειες”

Ο 67χρονος υποστήριξε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις δύο σορούς των δύο γυναικών. Άλλαξε όμως την αρχική του ομολογία ότι νωρίτερα τις είχε σκοτώσει, υποστηρίζοντας πως δεν έχει σχέση με τους θανάτους τους. Ζήτησε μάλιστα να μην παραπεμφθεί για φόνο λόγω μειωμένης ευθύνης.

Επιπλέον ο Φούλερ παραδέχθηκε πως για το χρονικό διάστημα που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, είχε ασελγήσει στις σορούς τουλάχιστον 99 γυναικών στο νεκροτομείο.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Κεντ, ο 67χρονος κατά συρροή δολοφόνος και νεκρόφιλος εμφανίζεται να λέει: “Θέλω να παραδεχτώ… Παραδέχομαι τα αδικήματα, αλλά δεν θέλω πραγματικά να μπω σε λεπτομέρειες”.

Ετικέτες
Exit mobile version