Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλληνας στρατιωτικός – όπλα: Θρίλερ με δέματα που “έφευγαν” για την Αμερική
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας στρατιωτικός – όπλα: Θρίλερ με δέματα που “έφευγαν” για την Αμερική

Έλληνας στρατιωτικός - όπλα: Ερευνα είναι σε εξέλιξη για Έλληνα στρατιωτικό που έστελνε δέματα με βαρύ οπλισμό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θρίλερ σε εξέλιξη γύρω από έναν Έλληνα στρατιωτικό που έστελνε δέματα με βαρύ οπλισμό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μυστική έρευνα είναι σε εξέλιξη από την αστυνομία, τις στρατιωτικές αρχές αλλά και τελωνειακές υπηρεσίες σχετικά με την παράνομη αποστολή δεκάδων δεμάτων με εξαρτήματα και βαρύ οπλισμό μέσω του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”, με προορισμό τις ΗΠΑ. Οπως μετέδωσε το Mega, ως αποστολέας εμφανίζεται στρατιωτικός που υπηρετεί στη Λάρισα και εξετάζεται εάν τα όπλα μπορεί να είχαν κλαπεί από στρατιωτική αποθήκη στην περιοχή.

Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει σχετική έρευνα-απογραφή σε στρατιωτικές αποθήκες, ενώ υπάρχει και ενημέρωση των επιτελών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Επιπλέον ερευνάται αν αυτές οι αποστολές, πέρα από παράνομο εμπόριο όπλων με συνεργούς άτομα στις ΗΠΑ, μπορεί να σχετίζονται με περαιτέρω εγκληματικές ενέργειες ή ένοπλες οργανώσεις.

Ακόμη, στον λογαριασμό του στρατιωτικού βρέθηκαν σημαντικά χρηματικά ποσά, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις