Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Μάστορας – οικογένεια: Θα ήθελα μια κορούλα κάποια στιγμή, λέει ο τραγουδιστής
LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας – οικογένεια: Θα ήθελα μια κορούλα κάποια στιγμή, λέει ο τραγουδιστής

Χρήστος Μάστορας - οικογένεια: Η συνέντευξη του τραγουδιστή στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (11/12/21) ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας. Εκεί ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε και για την προσωπική του ζωή, την προοπτική του γάμου και της οικογένειας. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε την επιθυμία του κάποια στιγμή στη ζωή του να αποκτήσει μια κόρη: «Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή».

Επίσης ο δημοφιλής τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, μίλησε ανοιχτά και για την καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και το πώς βίωσε αυτή τη μετάβαση. Ακόμα, σπουδαίοι καλλιτέχνες μίλησαν on camera με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή. Ανάμεσά τους οι: Γιώργος Νταλάρας, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Rita Wilson. Λίγο αργότερα ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του, καθώς και το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Αν».

Ο πρώτος καιρός στην Ελλάδα

Για τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ο Χρήστος Μάστορας είπε: «Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες» και πρόσθεσε πως «σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες».

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος, ανέφερε: «Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση. Νιώθω περήφανος για τις δυσκολίες που μου προσέφεραν οι δυσκολίες των προγόνων μου, μια ιστορία που ανοίγει πόρτες στη ζωή μου». Μάλιστα, ο τραγουδιστής αιφνιδιάστηκε όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του παρουσίασε ένα βίντεο με τους γονείς και την αδερφή του Αμαλία όπου μιλούσαν για εκείνον. Το πιο γλυκό highlight της συνέντευξης ήταν αναμφίβολα όταν η οικογένεια του τραγουδιστή ερμήνευσε το τραγούδι «Το κύμα», με τον τραγουδιστή να μην μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις