Μαρία Σάκκαρη – WTA Finals: Αντιμέτωπη με τη Μπαντόσα στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρία Σάκκαρη – WTA Finals: Αντιμέτωπη με τη Μπαντόσα στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Μαρία Σάκκαρη - WTA Finals: Σήμερα ο δεύτερος αγώνας της Ελληνίδας τενίστριας στο τουρνουά.

13.11.2021 | 16:43

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαρία Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στα WTA επικρατώντας με 2-0 της Ίγκα Σφιόντεκ στην πρεμιέρα των ομίλων, ενώ είναι έτοιμη για την δεύτερη “μάχη” της στα WTA Finals. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις θα δώσει απόψε Σάββατο 13/11 στις 22:00 ώρα Ελλάδος, το δεύτερο ματς στο τουρνουά που διεξάγεται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού με αντίπαλο την Πάολα Μπαντόσα. Η Ελληνίδα αγωνίζεται με… φόντο την πρόκριση στους ημιτελικούς και την πρωτιά του ομίλου της, στην «παρθενική» της παρουσία στη διοργάνωση, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίες αθλήτριες του tour μέσα στο 2021.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαρία Σάκκαρη, μπήκε πολύ δυνατά στα WTA επικρατώντας με 2-0 της Ίγκα Σφιόντεκ στην πρεμιέρα των ομίλων και στοχεύει να «ντουμπλάρει» της επιτυχίες της απέναντι στο Νο10 του κόσμου. Εφόσον νικήσει, η Σάκκαρη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα “κλειδώσει” και την πρωτιά του ομίλου, κάτι που θα της δώσει πλεονέκτημα στην τελική τετράδα του τουρνουά.

Η Ισπανίδα Μπαντόσα και η αγκαλιά παρηγοριάς στην Σφιόντεκ 

Η Ισπανίδα από την πλευρά της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε αυτό στην πρεμιέρα του τουρνουά όταν επιβλήθηκε της Αρίνα Σαμπαλένκα, νο1 του ταμπλό. Στο παρελθόν, Σάκκαρη και Μπαντόσα, δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες, ενώ αμφότερες μπήκαν για πρώτη φορά στο Top10 μέσα στο 2021.

Την ώρα που η Σάκκαρη ετοιμαζόταν να σερβίρει για το match point της στον πρώτο της αγώνα στο τουρνούα WTA Finals, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη επί της νικήτριας του Ρολάν Γκαρός το 2020, η Σβιόντεκ δεν άντεξε στη πίεση, γύρισε την πλάτη και ξέσπασε σε κλάματα, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι το παιχνίδι έχει πια χαθεί. Μάλιστα, αμέσως με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Σάκκαρη έσπευσε να συγχαρεί και να αγκαλιάσει την απαρηγόρητη Σβιόντεκ. Δείτε παρακάτω στο βίντεο το στιγμιότυπο με την αγκαλιά της Σάκκαρη στην αντίπαλό της Ίγκα Σβιόντεκ:

Exit mobile version