Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 51χρονη αρνήτρια – κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αρνητή επόπτη Υγείας
ΕΛΛΑΔΑ

51χρονη αρνήτρια – κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αρνητή επόπτη Υγείας

51χρονη αρνήτρια - κορονοϊός: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Κατεπείγουσα γενικευμένη διοικητική έρευνα διέταξε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε βάρος του αντεμβολιαστή και αρνητή του κορονοϊού επόπτη Υγείας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον θάνατο 51χρονης ασθενούς από τον, στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Τα τελευταία μηνύματα της 51χρονης που κατέληξε με τον επόπτη υγείας -«Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς”

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος παραπέμπει την υπόθεση σε αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να εντοπιστεί ο συγκεκριμένος επόπτης και να περιορισθεί η δραστηριότητα του, προς διασφάλιση της υγείας των πολιτών.

 

Το χρονικό του θανάτου της 51χρονης – Τι της έλεγε ο αρνητής επόπτης

Η 51χρονη κατέληξε από κορονοϊό αρνούμενη να διασωληνωθεί. Η τραγική κατάληξη επήλθε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, μετά από 25 ημέρες νοσηλείας της 51χρονης γυναίκας. Ο επόπτης υγείας φέρεται να προέτρεπε την 51χρονη να μη διασωληνωθεί, να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο. Η γυναίκα φέρεται να έστελνε μηνύματα στον εν λόγω άνδρα ζητώντας του βοήθεια για να μην διασωληνωθεί, με τον ίδιο να τη συμβουλεύει “κάλεσε την αστυνομία, μην δεχθείς, φύγε από το νοσοκομείο”. Ο επόπτης υγείας, δεν είναι γιατρός αλλά είναι μέλος κλιμακίου που κάνουν ελέγχους σε καταστήματα. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι σε τηλεργασία γιατί είναι ανεμβολίαστος, ενώ πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλόγρια μητέρα της 51χρονης σχολίασε για τον θάνατο του παιδιού της ότι “ήταν θέλημα Θεού”, προσθέτοντας πως η κόρη της δεν ήθελε να διασωληνωθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις