Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρούλα Βροχοπούλου – the wall: “Υπήρξα κακή μητέρα” – Τι είπε για τη σχέση της με το γιο της
LIFESTYLE

Ρούλα Βροχοπούλου – the wall: “Υπήρξα κακή μητέρα” – Τι είπε για τη σχέση της με το γιο της

Ρούλα Βροχοπούλου - the wall: Στο Open Weekend μίλησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι για τα λάθη του παρελθόντος που της έχουν στοιχήσει.

Στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής Open Weekend μίλησε η Ρούλα Βροχοπούλου. Η πρώην αεροσυνοδός μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της στο παρελθόν και κατέστρεψαν τη σχέτη της με το γιο της, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν της τα έχει. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όταν αναφέρθηκε στο γιο της, ήταν φανερά συγκινημένη.

Υπενθυμίζεται πως τη Ρούλα Βροχοπούλου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Η κυρία Βροχοπούλου είχε ερωτευτεί και παντρευτεί έναν άντρα πολύ νεότερο από εκείνη, το Φραν και τώρα παραδέχτηκε δημόσια ότι αυτή της η κίνηση ήταν μεγάλο λάθος, καθώς ο γιος της ντρέπεται για εκείνημ με αποτέλεσμα να φύγει μετά από αυτό μακριά της.

Όλα όσα είπε στο Open Weekend

Η Ρούλα Βροχοπούλου παραδέχθηκε ενώπιον της κάμερας πως «ήταν λάθος μου με το Φραν, είχα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ τον αγάπησα σα Θεό μου και δε με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να ξεχνούσα το παρελθόν μου». Έπειτα συνέχισε με τρεμάμενη φωνή, λέγοντας: «Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για την μάνα του. Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά και θα γυρνώ με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω. Υπήρξα κακή μητέρα. Δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις