Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: “Είναι τρελαμένος με τις κόρες του”
LIFESTYLE

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: “Είναι τρελαμένος με τις κόρες του”

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για τη δουλειά της και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη για τη δουλειά της, την οικογένειά της, αλλά και για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα. Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει τρία παιδιά: τον 15χρονο Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, και τις δύο μικρότερες κόρες της που απέκτησε με το Γρηγόρη Πετράκο. Η ίδια περιέγραψε πως είναι να είσαι μαμά με ένα παιδί στην εφηβεία, λέγοντας πως πρέπει να πηγαίνει με τα νερά του.

Για τον πρώην σύζυγό της μίλησε με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας: «Ο Πασχάλης είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος. Πάντα ήταν έτσι. Είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, μας δένουν πολλά πράγματα». Παρόμοια, για τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο και πατέρα των δύο παιδιών της αποκάλυψε: «Ο Γρηγόρης είναι τρελαμένος με τις κόρες του. Τις πηγαίνει βόλτες, παίζει μαζί τους», ενώ δήλωσε πως όλα της τα παιδιά έχουν αδυναμία σε εκείνη.

Για το χαρακτήρα της και την καριέρα της

Αναφερόμενη στα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς της, η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Έχω πολλές αντιθέσεις σαν χαρακτήρας. Είμαι και νευρική και εξωστρεφής, χαρούμενη, αισιόδοξη… Τα παιδιά μου μού βγάζουν το παιδί μέσα μου. Είμαι αυστηρή όσον αφορά στις αρχές και τις αξίες».

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός είναι γνωστή για το ρόλο της Βιολέτας στις «Άγριες Μέλισσες» και αυτή την περίοδο συμμετέχει και στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο». Η κ. Παπαθωμά ανέφερε: «Λατρεύω τους ρόλους εποχής και δεν είχα κάνει ποτέ. Έχουν μία άλλη ατμόσφαιρα, μία νοσταλγία… Θα ήθελα να ζω στην εποχή της Αναγέννησης». Τέλος, όπως αποκάλυψε, η Θεοφανία Παπαθωμά έχει απορρίψει πολλές δουλειές στην τηλεόραση το παρελθόν, ενώ τόνισε πως επιλέγει τις επαγγελματικές της δουλειές με βάση το ένστικτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις