Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – πατέρας: Η αντίδραση της παρουσιάστριας για το σχόλιο του μπαμπά της στο Instagram
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – πατέρας: Η αντίδραση της παρουσιάστριας για το σχόλιο του μπαμπά της στο Instagram

Κατερίνα Καινούργιου - πατέρας: Πώς περιέγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή της τη συνομιλία με το μπαμπά της μετά το σκηνικό στο Instagram.

Στον πατέρα της Δημήτρη Καινούργιο, ο οποίος και την υποστήριξε στο Instagram με ένα του σχόλιο κάτω από το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, την οποία και παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για τον πατέρα της στον αέρα της εκπομπής της και εξήγησε πώς αντέδρασε, όταν είδε το σχόλιό του: «Ξαναλέω για το μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram. Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram. Όταν το συνειδητοποίησα, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω “συγγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις άλλες εκπομπές; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν”. Και μου λέει “εγώ; Όχι, όχι, όχι, στενοχωριέμαι για ‘σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω “δε στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Το σχόλιο που άναψε φωτιές

Στο σχόλιό του, το οποίο και προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, ο κος Δημήτρης Καινούργιος είχε γράψει για το σατιρικό τρέιλερ της Μπέττυς Μαγγίρα για την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»: «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα, απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι, έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας, είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις