Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού – Χατζηνικολάου: Μια εξομολόγηση στον Νίκο Χατζηνικολάου
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού – Χατζηνικολάου: Μια εξομολόγηση στον Νίκο Χατζηνικολάου

Τζένη Μπαλατσινού - Χατζηνικολάου: Ο χωρισμός της Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια λίγο πριν τον γάμο τους και οι μεγάλες δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

O Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο “Ενώπιος Ενωπίω” τη Τζένη Μπαλατσινού, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. Η λαμπερή παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για τα καλλιστεία, το μόντελινγκ, την τηλεόραση και το διαζύγιο.

Επίσης, η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για τον ξαφνικό έρωτα με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και τον άγνωστο σύντομο χωρισμό τους πριν τον γάμο τους.

Ακόμα, αναφέρεται για πρώτη φορά για τις άγνωστες, μεγάλες δυσκολίες που είχε κατά τη γέννηση γέννηση του τέταρτου παιδιού της, του Παναγιώτη Αντώνιου Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω”, την Πέμπτη στις 23:30.

Τζένη Μπαλατσινού – Φωτογραφίζει τον 11 μηνών γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του μικρότερου γιου της δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε ένα τρυφερό πλάνο με την μπλούζα και το χεράκι του 11 μηνών γιου της με τον Βασίλη Κικίλια. Πρόκειται για τον 11 μηνών Παναγιώτη Αντώνιο που ήρθε στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2020 και αποτελεί τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Τουρισμού.

Παρόλο που η χαρούμενη μαμά λοιπόν δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες του, έκανε μια εξαίρεση το απόγευμα της Κυριακής (14/11) χαροποιώντας τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Στο πλάνο που δημοσίευσε λοιπόν βλέπουμε τον γιο της να κρατά ένα φύλλο και να φορά ένα μπλουζάκι της Marvel. “Τα φθινοπωρινά χρώματα τα πιο ωραία..” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Τζένη Μπαλατσινού.

Η σχετική ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις