Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Αρσενίου – σχέση: “Έχω χωρίσει” – Όλα όσα είπε σε συνέντευξή του
LIFESTYLE

Σάκης Αρσενίου – σχέση: “Έχω χωρίσει” – Όλα όσα είπε σε συνέντευξή του

Σάκης Αρσενίου - σχέση: "Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετά, είχαμε ήδη χωρίσει".

Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” μίλησε την Πέμπτη ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απιστία, το θαύμα που βίωσε και τους ψυχαναγκασμούς που μπορούν να τον κάνουν να χωρίσει. Για τις δυσκολίες του επαγγέλματός του είπε: «Σε ένα πάρτι που τραγουδούσα έπεφτε δυο ώρες ξύλο. Φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες. Έχουν μαλώσει πάνω στην πιστά για το ποιος θα χορέψει», τόνισε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του.

Επίσης, αποκάλυψε ακραία περιστατικά που έχει ζήσει με θαυμάστριες: «Μου έχουν πετάξει στην πιστά μέχρι και εσώρουχο. Το κάτω», ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Έχει τύχει στο ίνσταγκραμ να στέλνουν ακραία. Γυμνές φωτογραφίες για παράδειγμα. Και δεν είναι ψεύτικα προφίλ». Στη συνέχεια, δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο: «Μου έχουν ζητήσει να διαφημίσω εσώρουχα και δεν το έκανα ποτέ».

Το νέο του τραγούδι

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη νέα του επιτυχία: «Το νέο μου τραγούδι είναι το «Δεν θέλω να βλέπω κανέναν» και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία, υπάρχουν κονέ, αλλά πράγματα…». Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, σχολίασε με τη σειρά του: «Τραγουδούσα σε 1000 άτομα και μου έλεγε το αφεντικό ήσουν χαλιά, δε βλεπόσουν. Με ρήμαζε» και ότι: «Μου έχουν κόψει πολλές φορές τον χρόνο μου στην πιστά».

Για τα προσωπικά του

Για την προσωπική του ζωή εξομολογήθηκε: «Έχω χωρίσει. Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετά, είχαμε ήδη χωρίσει. Δύο σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου από 2 χρονιά η καθεμιά. Για το ερωτικό κομμάτι δεν θα σου απαντήσω», ενώ αποκάλυψε: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην φύση». Έπειτα παραδέχθηκε: «Έχω ψυχαναγκασμούς. Βάζω τα πράγματα στη σειρά, κλείνω όλα τα φωτά. Αν δω τρίχες στο νιπτήρα, ακαταστασία από κοπέλα, έφυγε!».

Επιπλέον, συνέχισε, λέγοντας: «Έχω απιστήσει, έχω ερωτηθεί και το έχω πει. Ήμασταν καμία εβδομάδα χωριά και μετρά δεν άντεξε, γύρισε». Για τη μητέρα του είπε: «Η μανούλα μου θέλει να με παντρέψει, είμαι μικρός ακόμα. Θέλει εγγόνι», ανέφερε για τη μητέρα του. Στο τέλος έκανε γνωστό ότι: «Σε ένα τροχαίο είχε σφηνώσει το πόδι μου αναμεσά στο ταμπλό και την θέση και μόλις βγήκα το αμάξι κάηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις