Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ιλίου: Πράξη κοινωνικής ευαισθησίας
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ιλίου: Πράξη κοινωνικής ευαισθησίας

Δήμος Ιλίου: Προσφέραμε συμβολική βοήθεια στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και ανταποκριθήκαμε στην αναγκαιότητα που υπάρχει».

Σε μια συμβολική χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας προχώρησε ο Δήμος Ιλίου προς το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, παραδίδοντας κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής, καθώς επίσης, μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, σε μια προσπάθεια να στηρίξει το έργο του σωφρονιστικού καταστήματος και τους νέους που διαβιώνουν σε αυτό.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσφέραμε συμβολική βοήθεια στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και ανταποκριθήκαμε στην αναγκαιότητα που υπάρχει, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, διότι οι ανήλικοι κρατούμενοι είναι μια κοινωνική ομάδα που χρήζει ειδικής αντιμετώπισης, αγάπης και προστασίας. Είναι χρέος όλων μας να κάνουμε ότι μπορούμε, με ευαισθησία και πραγματικό ενδιαφέρον, ώστε οι νέοι να καταφέρουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους και να αποτελέσουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις