Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραυματίας – Εθνική οδός: Τι είχε συμβεί στον 39χρονο Αλβανό
ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίας – Εθνική οδός: Τι είχε συμβεί στον 39χρονο Αλβανό

Τραυματίας – Εθνική οδός: Ένα ανδρόγυνο Αλβανών αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος του 39χρονου.

Ένας 44χρονος Αλβανός και η σύζυγός του, που όλα δείχνουν ότι έχουν διαφύγει από τη χώρα, αναζητούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία με θύμα 39χρονο ομεοεθνή τους, ο οποίος βρέθηκε από διερχόμενους τραυματισμένος με σφαίρες σε παράδρομο της εθνικής Οδού, στην Κηφισιά, το πρωίνό της 10ης Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί, που είχαν αναλάβει να βρουν αυτούς που τον πυροβόλησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο για ώρες στη γέφυρα Καλυφτάκη, κατάφεραν μέσα από βίντεο που συνέλεξαν να καταλήξουν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε νωρίτερα ο βαριά τραυματισμένος Αλβανός υπήκοος, ο οποίος έμεινε στην εντατική μονάδα νοσοκομείου αρκετό καιρό. Από τα στοιχεία του αυτοκινήτου κατέληξαν και στον ιδιοκτήτη και με δεδομένο ότι ο τραυματίας είχε συνέλθει και η πορεία της υγείας του ήταν θετική, όταν κατέστη δυνατό τον ρώτησαν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, έδωσε εξηγήσεις, οι οποίες, όμως, είναι ακόμη στο στάδιο της διερεύνησης για το αν τα γεγονότα ακολούθησαν τη ροή που το ίδιο το θύμα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ισχυρίζεται. Είπε, λοιπόν, ότι τη νύχτα της 1οης Οκτωβρίου, αρκετές ώρες πριν από την ανεύρεσή του στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, διασκέδαζε με κάποιους φίλους του σε ένα μπαρ. Λέει ακόμη ότι δεν θυμάται ούτε που ήταν το κατάστημα ούτε πως βρέθηκε, λόγω της μέθης του, στο αυτοκίνητο με το ζευγάρι των Αλβανών. Θυμάται μόνο ότι θέλησαν εν κινήσει να τον ληστέψουν και τον πυροβόλησε ο άνδρας στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια.

Μετά από μέρες

Δεν γνωρίζει λέει ακόμη πως βρέθηκε στον παράδρομο πεταμένος. Συνήλθε στο νοσοκομείο μετά από ημέρες, αλλά ελάχιστα μπορεί να θυμηθεί από εκείνη τη νύχτα. Με δεδομένο ότι πρόκειται για άτομο σεσημασμένο στη χώρα για ληστείες, κλοπές, ναρκωτικά και άλλα αδικήματα, η υπόθεση δεν κλείνει, αν δεν συλληφθεί και το ζευγάρι των Αλβανών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την Αστυνομία για την εξέλιξη της υπόθεσης, εκδόθηκε η πάρα κάτω ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα πάρα κάτω: «Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στην Κηφισιά. Ο 39χρονος είχε βρεθεί τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο σε πεζοδρόμιο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και 35χρονη αλλοδαπή συνεργός του. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ανατέθηκε σε Ανακριτή για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις