Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Φοξ Θεσσαλονίκη: Για ποτό με τον σύντροφό της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Φοξ Θεσσαλονίκη: Για ποτό με τον σύντροφό της

Μέγκαν Φοξ Θεσσαλονίκη: ''Αυτή ήταν η μέρα που πέτυχα τυχαία την Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι στην Θεσσαλονίκη'', γράφει ο χρήστης του TikTok.

Για ένα ποτό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης πήγε ένας νεαρός αλλά δε φανταζόταν ότι δίπλα του θα έρθει να καθίσει η σταρ του Χόλιγουντ, Μέγκαν Φοξ. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα εδώ και δύο εβδομάδες μαζί με τον Τζέισον Στέιθαμ, για τις ανάγκες της ταινίας ”The Expendables 4”

Ο νεαρός που τους πέτυχε στο μπαρ φρόντισε να απαθανατίσει σε βίντεο την Μέγκαν Φοξ και τον σύντροφό της Μασίν Γκαν Κέλι και στην συνέχεια, το ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, επέλεξαν ένα πολύ ήσυχο μπαρ, αποφεύγοντας έτσι τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλωστε, όπως έχουν αναφέρει και σε προηγούμενες δηλώσεις τους, προτιμούν να μην βρίσκονται σε πολυκοσμία, όταν είναι μαζί.

”Αυτή ήταν η μέρα που πέτυχα τυχαία την Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι στην Θεσσαλονίκη”, γράφει ο χρήστης του TikTok.

@panossiotos Πίνεται και εσείς ποτακι παρέα με Megan fox και machine gun Kelly? Η μόνο εγώ τους πέτυχα ? 😂 #fy #foryourpage #houseoftiktok #mpesfypgamw #meganfox #machinegunekelly #noz ♬ Love Nwantiti – Nifè

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις