Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στέφανος Τσιτσιπάς – χειρουργείο: Ένα βήμα πριν από την επέμβαση, Αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αγκώνα του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς – χειρουργείο: Ένα βήμα πριν από την επέμβαση, Αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αγκώνα του

Στέφανος Τσιτσιπάς - χειρουργείο: Το πρόβλημα της υγείας του τον έκανε να αποσυρθεί και από την διοργάνωση των ATP Finals.

Το Sky Sports Italia μετέδωσε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε επέμβαση στον αγκώνα του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ιταλικό Μέσο,  ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον αγκώνα του δεξιού χεριού του και αποσύρθηκε τόσο από το Paris Masters όσο και από το ATP Finals σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι ένα βήμα πριν από το χειρουργείο.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, ο Έλληνας επισκέφτηκε τον γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν εκείνος είχε πρόβλημα στο ίδιο σημείο και δύσκολα θα αποφύγει την επέμβαση. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά του Έλληνα πρωταθλητή.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Είχε αποσυρθεί από τους ATP Finals

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποσύρθηκε πρόωρα από την διοργάνωση των ATP Finals στο Τορίνο, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό αγκώνα. Ο Τσιτσιπάς επρόκειτο την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος να αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του «πράσινου» ομίλου, ωστόσο, μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Έλληνα τενίστα πήρε ο Βρετανός Κάμερον Νόρι. Υπενθυμίζεται ότι, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος στον αγκώνα, ο Τσιτσιπάς δεν είχε ολοκληρώσει τον αγώνα κόντρα στον Αυστραλό Αλεξέι Πόπιριν στο Paris Masters (3/11), ενώ γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-4 από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα των ATP Finals, που διεξάγονταν στο Τορίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις