Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ γάμος: Κάνουν το επόμενο βήμα;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ γάμος: Κάνουν το επόμενο βήμα;

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ γάμος:Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου – του τέταρτου – είναι η Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία στο παρελθόν είχε παντρευτεί τους Οζάνι Νόα, Κρις Τζουντ και Μαρκ Άντονι – είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Μπεν Άφλεκ και παραδέχθηκε ότι πιστεύει στο «και έζησαν αυτοί καλά».

«Πιστεύω στο ευτυχισμένο τέλος του παραμυθιού»

«Δεν ξέρω, ναι, υποθέτω. Με ξέρεις, είμαι ρομαντική. Πάντα ήμουν. Έχω παντρευτεί μερικές φορές. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στο ‘έζησαν αυτοί καλά’. Σίγουρα, 100%» είπε στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Today».

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Η 52χρονη τραγουδίστρια είχε χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ νωρίτερα φέτος, αλλά δεν ντρέπεται για την ερωτική της ζωή και νιώθει «πραγματικά περήφανη» για το πού βρίσκεται σήμερα. Όπως είπε η Τζένιφερ Λόπεζ: «Αν δεν μπορείς να γελάσεις με τον εαυτό σου και να πάρει τα πράγματα χαλαρά όπως έρχονται, δεν ζεις. Νιώθω σαν να είμαι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι. Έχω τα πάνω και τα κάτω μου, έχω κάνει λάθη, αλλά είμαι πραγματικά περήφανη για το πού έχω φτάσει στη ζωή μου και για το ποια είμαι ως άνθρωπος, ως μαμά και ως ηθοποιός και καλλιτέχνης. Οπότε ναι, είμαι καλά».

Πάντως, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια θα βάλει ξανά νυφικό, έστω και για τις ανάγκες της νέας της ταινίας με τίτλο «Marry Me», όπου ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί ζωντανά τον σύντροφό της, μαθαίνει ότι την απατά και τελικά ζητά σε γάμο έναν καθηγητή μαθηματικό, τον Όουεν Γουίλσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις