Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν on air Σκορδά – Λιάγκας
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν on air Σκορδά – Λιάγκας

Βανδή - Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη: Αφορμή στάθηκε η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη και την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκαν σήμερα το πρωί Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Και τα αίματα άναψαν. Αφορμή στάθηκε η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου. Μαζί με το ζευγάρι ήταν ο Σάββας Σπαθαρίδης και με αφορμή την παρουσία του, ο Γιώργος Λιάγκας επανέφερε το θέμα της σύμπτωσης να βρεθούν στο ίδιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Ντέμης Νικολαϊδης με την Δέσποινα Βανδή. Στη χθεσινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής «δεν πήγε για δουλειά. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη».

Και σήμερα Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, επανήλθαν στο θέμα Βανδή-Νικολαϊδη με αποτέλεσμα… να τσακωθούν: «Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς. Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς. Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι. Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις